Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ljusaste midsommartid med svarta tankar om det som händer i världen. Citat från Plautus Asinaria


Vargarna



Nu är det vargarnas tid
de visar huggtänderna
de döljer sina kalla hjärtan
klor med blodspår förvillar
vi vet vad de vill
men kan ändå inte förstå
lögnerna skapar villospår
hur kom vi hit, var fanns tecknen
mardrömmarna tar struptag
det tystade skriet
vad det här vi fruktade eller väntade

"Människan är människans varg"





Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-20 10:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och särskilt rädd blir man för de vargar som bär fårkläder
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP