Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En smörgås kan ta sig så olika ut, antingen den är äten av en sköterska eller en arkitekt. En arkitekt bryr sig kanske om att ostens bitar ligger just så, att mackan breds 'på det viset', eller så är det en egalt. Bryter du mönstret har något hänt.


Det handlar om jaget





Den ständigt som egna upplevelsen
av att omfamna nuet.
Oavsett du finner händelsen

A, uthärdlig.
B, outhärdlig.
C, en blandning av dessa bägge.

D, känner dig högst likgiltig
som om du drabbats av låsning
och som ser på något avstånd.

Konturen av något sedan länge
längtat, åtrått eller föraktat, fruktat.
En sorts tyngd har kanske lyft från hjärtat,
likt en fredsduva flugit ut genom fönstret.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-21 11:35



Bookmark and Share


  ULJO
För mig är smaken det viktigaste och vad fredsduvan anbelangar så behövs den verkligen nu.
2018-06-21

  Landsfiskalen
Frigörelsen
bär mången
attribut!

Fredsduvan
visar oftast
vägen ju!
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP