Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarnatt

Att älvor dansar om natten säger du
jag skulle nog gärna vilja se dom nu
Men kanske dom spelar oss ett spratt
i denna midsommarnatt

Dom smyger sig fram på lätta tår
en glimt av dom man aldrig får
Ändå hoppas man att dom få se
älvorna som dansar strax breve

Midsommarnatten är ju väldigt lång
med mycket tid för kärlek, lek och sång
Och när nattens mörker äntligen är här
då kanske man också blivit riktigt tokkär




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-20 10:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Håller tummarna att diktarjaget får bli riktigt tokkär. Härligt ord.
2018-06-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin midsommardikt och underbart foto därtill.
2018-06-20

  ULJO
Tokkär låter underbart. Hoppas att du och alla kan få uppleva den känslan. Att vara just tokkär är helt fantastiskt.
2018-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Midsommarnatten är magisk!

Vackert foto, ögonfröjd.
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP