Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mellanrum för alla

 

Mellanrum!
Ett mellanrum!
En evig mellanrum för att pausa från livet!

Behöver en trasig själ

Mellanrum för att sörja färdig
Mellanrum för att gråta färdig
Mellanrum för vara med sig själv

Talar själen till mig

Mellanrum för stillhetens stillaståndet
Mellanrum för barnsliglekande
Mellanrum för tystgråtande

Mellanrum mellan mig och mig själv
Mellanrum mellan mig själv och skrivandet
Mellanrum mellan skrivandet och den enda fönstret till världen

Mellanrum som kan fylla på ensamheten
Mellanrum för alla
Mellanrum för ingen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2018-06-20 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP