Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som gör gott är aldrig för litet för att göra


Det som gör gott är aldrig för litet för att göra.

Det lilla som gör ont är alltid för mycket.




Övriga genrer (Aforism) av Annaemi VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-20 11:21



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En stor sanning i få ord!
2018-06-20

    ej medlem längre
Bra råd. Det lilla kan ju även vara stort i en annans perspektiv
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP