Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Fastighetsägarena” är en associerad brottsling som strider mot svensk lag.


"Fastighetsägarena” är en associerad brottsling som strider

 

 

Ibland undrar jag, varför svenskar och kvarstående folkslag massorna blev alt för luttrad vana vid Sverige, eftersom vi inte har en giltig rösträtt bland  200 eldorado pappers kafé filter eller partier?

 Partierna som inför löfte bara  mot prestationer där utövas utpressning  från alla håll, om jag skulle skriva i poet.se här  "Gazetta" vad kan plocka för information och observationer en rörlig tant  på fötter över 80+ skulle bli hår resande effekters och stängas, Diana gården,  så de förfaller på sitt eget språk med anhörga och allt.

 December konventionen blev mycket framgångsrik men för dem som kan lek kortets spel  på båda sidorna. In och ut i landet.

Deltagande i svenskhet och införas löfte? Det är  omöjligt  utan att återspeglas i andra staters vilja gott eller ond om Sverige.vi har lämnat rättsäkerheten på emigranternas godavilja, många säger att vara en svensk medborgare är +minus noll dessutom är inte lönt.

Man känner sig hjälplös och bortom sig troligen jag kommer att rösta för Sverigedemokraterna, i förhoppning och tron att min gata jag ska leva utan bli  involverade och drabbas i repression svenska lag frys.

 

Det som händer Malmö händer också i Stockholm men korrupta lagensmän har sina poliser har sina favoriter infiltratörer  åldringar som sugit på åklagarnas byxa karameller i koncept på i generationer med  sina barn och barnbarn gör detsamma på Humlegården eller  bland buskarna på Gärdets fält. Inte ens  Frihamnen  klarar av den osämja och flyttar utt.

Utländsk media skriver att : Sverige är under ockupation: lagen är inte tillämplig. Och ”Justitia ”RÄTTIGHET GÖR DET, IMMIGRANTER! Och

  • Om i väst är det "fördömande" att tala negativt om invandrare, i Sverige anses detta vara ett brott.

Jag försökte halva natten säkra att det har varit så men det ska inte bli mera så från igår. Och länkade på face bok fakta att Sverige existerar med lagar och goda framtid mjöligheter, men lite strider  eller utan.

Jag tackade för hjälp och Sveriges folk  få uppmärksamhet att vi har som vi har …och . # missbruk i rättsfall "se här som är dagens lag och kommer att gälla 2018-06-19 !

http://www.nt.se/.../brott-mot-demokratin-ska-straffas...

 

 https://lagen.nu/nyheter/lagar.html

https://nyheter24.se/.../831748-hardare-tag-mot..

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-20 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP