Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gror ett frö

Det gror ett frö
Inuti mitt bröst

Det växer
täpper till
de rör inom mig

En taggbuskes rankor
letar sig fram genom mina ådror

Dess törnen
sticker hål i mina lungor

Men någonstans
inom det virrvarr av taggar
växer en knopp

Den slår ut
L å n g s a m t

Jag står ut
för jag vet

Att ur all smärta
stiger en ros.




Fri vers (Fri form) av Midnattssol
Läst 454 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-06-20 12:18



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Underbart gripande och hoppingivande.
2018-06-24

  morgonstjärna VIP
den tycker jag mycket om
ur lidandet växer de vackraste blommorna
kram
2018-06-21

  Stay Golden
Lovely one ^^
2018-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat, mycket bra!
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Midnattssol
Midnattssol