Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mm. Blommor hör väl midsommaren till. Orcher har tagit bort all privat växtlighet, som blommor och blader, i rädslan att lågt vattenstånd skall få människor att vattna 'huvudlöst'. Min täppa är inte skött på fem eller tio år nu.


Liten lektyr för resan



Livet är en guckusko
(blomma vilken växer i Sverige, gul
och tillhörande familjen av orkidé).
Den skulle kunna vara av glas, skon,
gå att dricka en gul vätska ur, vara stark som öl
och förtäras av turister i Italien.
Som du kanske vet, dricker italienare vatten.
Till bords eller på resa.
Bara att detta vatten är en tillsats i vätskor som vin,
sprit och andra röror
som cider, te, kaffe, mjölk eller ...

En zebra levde en tid i Afrika och blev ett attraktivt djur att ses på visst avstånd i parker, på väggar samt i rörliga bilder på andra väggar.
Denna har setts beta på bild, men gör illa ifrån sig på galoppfältet eller på travbanan.

Pennor, munnar och hjärnor världen över funnit det för nödvändigt att hitta på nya ord. Exempel på detta har kunnat kallas 'nyord', 'nynorsk' samt har sett som handikappades sätt att kommunicera. En del människor gör ibland saker som är så obegripliga för andra. De sätter talorganen ur spel tillfälligt eller mer permanent på 'frivillig väg'. Genom konsumtion av drycker, sabletter och andra semi ska ämnen.
Har själv försökt mig på sporten ibland genom att inta olika sjukdomstillstånd samt dricka öl, cider eller ta av läkare ordinerade läkemedel som andra än jag själv inseminerat mig med. Resultaten har varit allt från 'det ena till det andra'.

Vänligen
(Oläslig namnteckning)




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-20 14:27



Bookmark and Share


  ULJO
Drycker och mediciner av det starkare slaget brukar sällan vara så hälsosamt utan snarare både det ena och det andra i stark symbios.
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP