Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta en joker

ta en joker
måste man göra ibland
om man inte vill
att själen förstenas




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-20 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja. Den som inte vågar chansa kan aldrig vinna. Bra. Igen
2018-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP