Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksberoende...



Jag träffade dig när du bodde i din svartvita kartong
med tungt lock på

Jag var stolt över dig
och jag blev kär vid första ögonblicket
och jag vet att du blev kär i mig i samma ögonblick

Inte sant...
du lever än

Vi blev lyckliga du och jag
men sommaren blev höst
och livet blev

Varje gång vi var i stan hade du planerat
att gå genom parken
förbi gänget under eken på Mariatorget

Jag förstod inte vad som hände
för jag var kär
jag förstod inte att du lurade mig
för att få amfetamin och hasch
under eken

Jag blev en perfekt partner
för jag var upp över öronen sinnesförvirrad
och jag visste ingenting
om sanningarna runt omkring

Men egentligen visste jag
för livet skrämde mig

Jag visste vad du levde för liv
men ville inte tro
ville inte tro mina egna ögon

En gång när jag kom in till ditt kök
från rummet intill
stod du med en spruta i handen
och injicerade
och du sa: "det är inte som du tror"
Nej, naturligtvis inte tänkte jag
för kärleken skulle övervinna allt

Livet blev en plåga och pest

















Övriga genrer (Drama/Dialog) av innakarin
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-20 20:44



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Den här är jäkla bra, precis så är det

Bra och enkelt beskrivet
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin