Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dr Albert Hoffman 1906-2008 (fadern till Lsd)


VILL MAN UPPLEVA HELA UNIVERSUM OCH BLI RIKTIGT GAMMAL......

.....ska man intaga en dos Lysergdietylamid
då och då.

Du kommer också att förstå varför det inte
finns någon början och ände på någonting
som allting är ingenting.

Dessutom kommer du att få träffa alla slags utomjordingar som finns.

Du komma också få skåda färger du inte
visste fanns.

Fåglar och träd kommer att prata med dig,
vinden sjunga och regndropparna skratta.
Gräset kommer att dansa för dig och havet
ge vika.

Varning : Man bör dock äga en stark
personlighet innan man ger sig ut
på en sådan äventyrlig resa,
som faktiskt kan sluta var och
hursomhelst,och oftast på psyket.



*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2018-06-20 21:26



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den som har god mottagning med sitt inre intellekts medvetandenivåer,behöver inga kemiska substanser för kontakt med allt som består af fyra element.
Igår kommunicerade jag själv med en blomma till exempel.
2018-06-21

  Scarlett Miryam VIP
Fåglarna och träden talar redan med Scar och hon har aldrig tagit någon substans, fast läkare säger förstås att substanser är precis vad man borde inmundiga när något talar med en...
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP