Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar - fri vers om självmord

Jag önskar jag kunde hoppa från en bro
Men jag är rädd att jag inte kommer dö från fallet
och istället dö av drunkning
- och det är min mardröm

Jag önskar jag kunde snorta 5g koks
och dö av en överdos
Men då dör man av en hjärtinfarkt
- och det låter så smärtsamt

Jag önskar jag kunde skära upp mina handleder
och blöda ut på badrumsgolvet
Men jag vågar aldrig trycka ner rakbladet tillräckligt
- och då får jag bara fula ärr istället

Jag önskar jag kunde hoppa från ett höghus
Men det finns inga där jag bor
Och om det hade funnits
- hade jag ändå varit höjdrädd

Jag önskar jag kunde orka leva
och gå upp på morgonen med ett leende
Men dagen ter sig alltid den andra lik
- och det är min mardröm




Fri vers av Lättpåverkad
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-20 21:44



Bookmark and Share


  Fulbergarn
hur man än vänder,

starless and bible black
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad