Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner en kille

Jag känner en kille
Som känner mig
Jag menar, han Känner mig.

Han skulle flyga upp till rymden
För ta ner en stjärna
Och pressa ut all dess ljus
Bara för att lysa upp min väg i mörkret

Han skulle springa genom sten och damm
För att ta sig till penslarnas stad
För att där skapa den vassaste penseln
och med den fylla i de konturer som fattas i mitt inre

Han skulle ligga sömnlös i flera nätter
Bara för att se mig blunda
Och beskåda rörelserna av mina ögonlock
För att försöka se vad jag drömmer om
Och sedan uppfylla mina drömmar

Jag känner en kille
Som skulle gå igenom alla världens ängar
För att fånga den vackraste av fjärilar
Sätta den i mitt hår
Och säga att jag är vackrare än den allra vackraste fjärilen





Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-20 21:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin,

Titeln får mig att tänka på miss li's låt
2018-11-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
vem skulle inte...

underbar skrivelse, skön, från tå till flygutlärning
2018-06-27

  träsnidaren
Alltså...wow!!!

Vilken uppriktig text. Vacker..barnsligt ärlig.

Du är lyckligt lottad.

Drömmer om detta..men att en tjej ser mig så.

Mycket fin poesi.
2018-06-25

  Stay Golden
Mind such a sweet heart, it's a long way down. <3
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni