Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om igen


Sitter fast med insikt
Fotboja i hjärnan
Kolvätebaserade molekyler styr min kärna
Ger mig aprikosfärgade skyar
Lämnar mig med nattsvarta tankar
Cykler av snart är det dax




Övriga genrer av Desmonia
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-20 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desmonia
Desmonia