Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut ger nytt liv

Ett avslut av terminen
sommarlovet hägrar
till hösten startar
mitt nya liv
som pensionär

Ett avslut skapar
ett nytt liv
det gäller att våga
vara nyfiken 
och leva nu

Jag lär mig 
mycket i skolan
om hur barn tänker
hur de agerar
känner och pratar

Ett avslut ger
ett nytt liv
med konst
och skrivande
men även

- några timmar i skolor med elever

 




Fri vers av AjBi
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-21 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi