Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsdrag

En plats i mitt hjärta
ett tomt dragigt rum

En solstråle ibland
ger struktur åt dammet

En plats i mitt hjärta
som jag byggde för dig

Tänk om du hade
valt att flytta in

En plats i mitt hjärta
där du inte ville bo

Jag ställer mig i korsdraget
andas tårdränkta minnen





Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-21 23:28



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Så bra
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Leonina