Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss följas åt


Det finns sällsamma trakter
där en skoningslös klarhet
sågar hjärnan i skivor

och vi som tror oss inget veta
blir ätna inifrån
av förnekelsens käftar

Låt oss följas åt och uppfinna ljus
innan nattens mörka hunger ökar




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-21 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP