Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta blöder

Mitt hjärta blöder...
Du är så annorlunda.
Mina tårar svider..
Vart är min trygghet? Min förebild?
Jag sörjer dej fast du fortfarande lever..
Jag litade på dej men du bara sviker..
Idag är jag van vid dina lögner, vid din girighet, din egoism.
Jag står ensam och rädd i ditt mörker.
Ångest är det jag kommer ha kvar efter dej..
Varför lät du allt bli såhär?...




Fri vers (Fri form) av Luma
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-21 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma