Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek har ingen ålder

Tänk vad kärleken kan göra
lyfta livet upp i det blå
Att många kärleksord få höra
Och många kramar och kyssar få

Få längta efter varandra varje dag
upptäcka nya saker och resa ut
mot äventyren du och jag
Och hoppas att det aldrig tar slut

Åldras tillsammans är fint
få många år som kärlekspar
Ge varandra det vi önskar mest
kärlek och respekt livets alla dar




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-21 09:30



Bookmark and Share


  ULJO
Grattis till placeringen
2018-06-27

  Anya VIP
Fin hyllning till kärleken. Hoppas jag får uppleva en kärleksfylld ålderdom.
2018-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart!
2018-06-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart fint diktat och rimmat till kärleken!
2018-06-21

  ULJO
Så fantastiskt fint skrivet till sin älskade. Tummen upp för din kärlek
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP