Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsesidiga Övergrepp

Jag Stal Diamanterna I Dina Ögon
För Att Resa Till Världens Ände
Och Bortom

Men Jag Lovar Att
När Jag Kommer Dit Skall Jag Samla
Obefäckade Stjärnors Skimrande Damm
För Din Skull

Ge Mig Ditt Våld Så
Ger Jag Dig Mitt

Din Smärta Min Njutning
Din Njutning Min Smärta

Du Dök Ner I Mina Ögons Brunnar
De Avgrundslika Djupen
I Mitt Elchockade Hjärta

Och Medan Solen
Gick Upp Genom Ett Lätt Snöfall
Sprang Du Som Besatt Av Fruktan
Och Skönhet

Fruktan För Skönheten

Mitt Huvud Mina Armar Min Lever
Mina Fingrar Mitt Skelett
Mina Tankar Min Själ Mitt Hjärta

Allt Detta Förstört
Jag Älskar Dig
Min Bödel




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-21 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow