Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev om en gammal grej


Riv i dina lakan

Ligg och riv i dina lakan
av känslan som livslust orsakar
åt alla saker du vill ha men inte kan få
åt alla beslut där du saknar råd, då är du ensam bland ting som inte har någon tyngd
upptagen av lust och utan besinning

Så många nätter du spenderat i sängen, där du lärt känna din viljas alla gestalter
där du drömt dina drömmar och tänkt igenom alla chanser
men tankens romanser och lustens konstanter
innanför sovrummets raka kanter
då du lärt känna din iver till allra högsta grad
men det är inte på riktigt, bara en spegelbild av vad du vill ha

men studera silhuetten och dra ditt finger längs med linjerna
för rummets begränsningar sätter ändå stopp för synderna
ta allt du vet och släng bort, när du slänger täcket på golvet en sista gång
du är en rymdsond, lyft från allt du kommer från

denna stunden är alla 10 buden
men världen är din, inget är förbjudet
gör vad du vill, världen är din
älskling




Övriga genrer av ingenallsegentligen
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-21 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen