Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen för min existens!

En del människor har vassa armbågar.
Tar sig fram överallt i livet.

De struntar fullkomligt i vilka människor de trampar på.
Det är sorgligt med egoister som bara framhäver sitt varande.

Många av oss är mera mjuka och kanske tar ett steg tillbaka när det stormar.
Tror inte vi är sämre, utan mer lyssnande till andra runt oss.

Vi som är mer lågmäld märks inte så mycket, men vi finns!
Vi andas och lever på denna jord!

Jag kämpar för min existens, du för din!!




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-21 12:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om människors olika sätt att vara!

Vassa armbågar tycker jag inte om.
2018-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Sådan är kapitalismen och framför allt materialismen.
Farligare än nazismen!
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP