Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, här handlar det inte om att 'rädda några betydande värden', 'skapa fred på jorden'. Utan söka dra din sten till stacken. Strån, mera behövliga, växer inte i staden. Medan sten det är gott om. Som om staden vore en nyplöjd åker någonstans i Småland.


Du kan rädda värden




Du vet om det också. Om någon kan så är det du. Du kan ha egna problem om också de är mest praktiska. Exempelvis en knepig granne, brist på pengar samt avsaknad av en Jaguar från 1963 i garaget och en sju rums jaktstuga i Vermont. Men du möter värden ute på gatan och känner att du rädda den människan från sig själv. Bara genom att göra dig till vän med den. Innan den människan hinner fara ut mot dig och be dig 'packa dig iväg', till varmare trakter säkert.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-22 17:57



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Varmare trakter
och att traktera
eller åka traktor
och lyssna på
trattgrammofon
i ställen för fån
och fylltrattar

apropå
2018-06-24

  Solitaire VIP
Värden och Donald Klump sitter fast i kvicksand. Jag hinner rädda en av dem med en lång planka. Hmmm...

Vore synd på en sån bra lång planka
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP