Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför ett val

Riv ner alla potemkinkulisser

men för den skull

bygg inte upp

hat- och lögnkulisser

för ovissa och tveksamma väljare

att betrakta




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-21 14:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Potemkin kulisser
All- in har kommit
för att stanna inom
Svensk politik?
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP