Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstaven R


Ibland gör en bokstav
en himmelsk skillnad

På att leva i Diktaturens
Värld

Eller i Diktar turens värld



@@&@@
;) Sefarge




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-21 17:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bokstavens vikt, vägd i den poetiska guldvågen
2018-06-27

  Fulbergarn
Ja du nåt att fundera på
2018-06-24

  Kungskobran VIP
Fyndigt
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP