Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar. Haiko. Version 2.

Världen är vacker.

Ser du midsommarljuset?

Nu spricker trollen.








Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-21 18:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tvärtom är det så att midsommarfirandet är hedniskt och ockult.
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP