Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löven anar tidig skymning

 

Löven darrar 

av oväntad kyla

men trädets rot

ser inte förändringar

som ett hot

 

som patina åldras höst så fint

säger rosorna

som charmerar rostat skrot

 

för i år har tiden gått vilse

i midsommaräng

redan tonsätts vemod

med höstrefräng

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-21 19:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Naturens växlingar kan vi inte styra över, men vi kan försöka hitta det positiva med allt ändå...fin, lite vemodig dikt...
2018-06-23

  Nils-Robert
Vacker dikt med en stark mellankolisk underton
2018-06-23

  Maj-Lis VIP
Vemodsvacker
2018-06-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Somrig och vacker dikt med anslag av höstvemod.
2018-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Shabby chic är inne...
2018-06-21

  Ronny Berk
Poesi som blomstrar, fint foto till ...
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP