Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela boll; spelar roll

Just nu slåss världens pojkar om en boll

och alla vill vinna prestige åt sitt land

Bättre det än att världens pojkar

ska skjuta andra sorts kulor på varandra

för att vinna någon landremsa åt sitt land




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-21 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP