Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äntligen vatten

äntligen vatten
äntligen regn mitt i riktiga midsommarnatten
ljudligt dricker marken
oändligt törstig
och
i skymningen
sedan
när vattnet slutat falla
springer jag ut och rullar mig i våta gräset
dricker vin ur fyllda glas
skålar med himmelen
och lyss
till det sällsamma nattskärresurret




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-21 22:36



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
igår kväll (nittontiden) när jag ut så märkte jag nästan direkt att något var annorlunda. Mina lungor var luftiga och lätta, jag kunde andas på ett behändigare vis. Klorofyllet fått vatten?
2018-06-22

  Janina Kaminska
Ja, naturen behöver vatten för att leva. Fint fångat.
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP