Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg på dig

jag såg på dig
och vanföreställde mig slutet
en kärlek så brinnande
som skärseld
jag sökte och sökte och
sökte skydd någonstans
i ungdomens skuggbild
men faktum är
att gräset här
sticker som nålar
med varje steg jag tar




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-22 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP