Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKA 22.06.18

Krikonen gråter
handflatorna omsluter
beskyddande ömt.
Kärleken ger skaparkraft
frukten värms till sin mognad.

© Bosse 22 juni 2018.




Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-22 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten