Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre för-sök

Med de skrivna orden
klär jag av mej naken, blottad
försöker
förklarar tråden mellan hjärta och huvud

Mina röster bara oljud
eran röst ofrånkomlig, stark
livslinje
jag känner ovännens vänners kamratskap




Fri vers av Antti Nakke VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-22 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antti Nakke
Antti Nakke VIP