Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till kamp för Civilon!

Varför?

När Civilon dödades, var protesterna många!
Som det verkade, utifrån tidningsartiklar från den tiden, så var det mest kvinnor och Barn, som stod på Civilon`s sida!
Vad gjorde männen?
Varför var kvinnorna så överrepresenterade i matadorkonstens motstånd?
För att männens normer och samhällsstrukturer var rådande?
Fanns det inte en man som skämdes för sitt släkte, så mycket , att han kunde agera, i kampen för Civilon?
Fanns det inte en man som kunde bli irriterad och kunde använda sin irritation, i denna moral eller etik-kamp?
Fanns det inte en man som kunde ha lite mer aggression, till att använda , på ett sätt som gynnade Civilon?
Tjurens liv kom aldrig att bli densamma. Han dödades och hans liv ändades!




Bunden vers av Mim
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-22 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim