Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerad den 9 april 2020. Tog bort ett !


Till dig.


Linda en sjal om din själ.

Lägg dig bland timotej och klöver.

Se upp mot himlen, den vill dig så väl.

Låt ömheten för livet ta över.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-06-22 07:45



Bookmark and Share


  Klaus Peter Jensen
Enkelt og fint. Måske er dette måden at modvirke hadet i ens personlighed. trevlig helg Klaus
2019-01-18

    ej medlem längre
Mycket bra.
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP