Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala ut.

Tack för kaffet
sa du när du gick.
Och jag som hade dukat
så fint med mormors servis och allt.
Sju sorters kakor låg kvar,
orörda.
Till och med blommor hade
jag satt på bordet.
Vi skulle ju tala ut
hade vi bestämt.
Som om sju sorters kakor,kaffe
och blommor skulle underlätta.
Tala ut.
Hur gör man det egentligen?
Men det var kanske din
definition
på det hela när
du reste dig och gick.
Tack för kaffet.
Tala ut.




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 222 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-22 07:49



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det sa en skåning till läkare till mig på akutmottagningen. jag ville inte redogöra för mina problem. men jag tog åt mig. han läste böcker han köpt på vattumannen. precis som mig. vilken cirkus på avdelningen sen. då skulle du varit med!
2018-06-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt! Och dessutom oförskämt. Men kanske personen inte vågade stå för sina åsikter? Lättast är ju att stoppa huvudet i sanden. Bra skrivet!
2018-06-22

    Sefarge VIP
Betänkansvärt skriftat!
Samtal kräver
Kommunikation
Från båda riktningarna. ..
:}
2018-06-22

  Cikoria Blå VIP
Här gör det lite ont i hjärtat.
2018-06-22
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter