Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarfärg

Sommaren är grå
Du målar den med fin färg
Du målar mig glad




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 365 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-22 08:56



Bookmark and Share


  Quasimodo
En färgglad haiku i sköna penseldrag!
2018-06-22

  Stay Golden
<3
2018-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream