Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subject: snacka_om_headbanging


Hej!
Jag är medlem i en sida där folk lägger ut ljud som dom har spelat in från när andra folk har blivit våldtagna, torterade, mördade och så där - www.autosarkasmheterdet.slut
Själv har jag en skticool grej där en snubbe bankar sin skalle mot en vägg tills han dör. (Sök på titeln på det här inlägget.) Till en början kan man höra Summer of 69 av Bryan Adams från en av grannlägenheterna o snubben kör faktiskt i takt! Sen tar musiken slut o ljuden från slagen blir allt saftigare. Och han släpper inte ur sig ett jävla pip! Den är grym - många har bokmärkt den som sin favorit. Sen finns så klart mkt mer mainstream grejer - en massa chainsaw wannabes typ. En är faktiskt riktigt cool för snubben står o kör sin elsåg skitlänge innan han tar itu med flickorna som bara sitter o skriker allt dom pallar o han har styrt upp värsta plastdukarna runt omkring så att man hör när blodet börjar skvätta. Osså finns ett par godingar för dom som kommer från den romantiska skolan: en tjej ber en kille att härma Marlon Brando o han är skitskicklig på det men han är skitpackad också o slår sönder en whiskyflarra på skallen på tjejen och sen kör han in det som är kvar av buteljen i fittan på henne o fy fan va hon skriker - ni kan inte tänka er, jag svär. Jag har hört att det ska finnas en Bergmanrulle där en brud kör in en glasbit i sin fitta utan att göra det minsta väsendet av sig. Fast själv tycker jag det låter keff och jag har inte sett den. Palla Bergman. Hellre wannabe, haha. Jag menar, i det här fallet är det annorlunda än med snubben som bankar ihjäl sig - skrikandet, det är ju det som är själva grejen lixom. Aja, ska inte tjata, ville bara tipsa er om sidan - .slut-domäner verkar inte funka att lägga ut under länkar så jag tänkte wtf.

>:-)




Övriga genrer (Kåseri) av Onward
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-06-09 17:48



Bookmark and Share


  Lola
Goddamn, vilken sjuk idé!
Makabert rolig och samhällskritisk - det är iallafall så jag läser den.

'Palla Bergman.' -HAhahahahahaha!
2006-06-18

  K*
haha - helt sinnes ! helt snillrikt :)
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Onward