Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malmö C

Samtliga som stiger av tåget på Malmö C kommer att förses med skottsäker väst. SJs personal har anställt västspecialister, som skall se till att var och en får en väst som passar just honom eller henne. För den som inte vill ha en väst är det dennes ensak. Den som däremot redan har en väst får lite problem och kommer att undersökas av polis.




Prosa av Gunnar Barkenhammar
Läst 165 gånger
Publicerad 2018-06-22 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar