Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*MIN*MIDSOMMAR*SUPE*


*MIDSOMMAR***AFTON*
NJUTER JAG MED FÄRSK POTATIS
MATJESSILL LÖKSILL DILLSILL
SENAPSSILL INLAGDSILL
RÖD LÖK DILL GRÄSLÖK TOMAT
GURKA GRÄDDFIL ÄGG PEPPAR MIX
KAVRING EXTRA SALT SMÖR OST ÖL mm.
GLASS KAFFE/VALFRI/DRYCK/

Det här är EN***GASTRONOMISK*SUPE***
**UTSÖKT**

22/6-2018 Av*i.Åberg












Fri vers av Irene Åberg
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-22 14:27



Bookmark and Share


  Camelot
Ät och ha det bra i den ljumma...
Glad midsommar i efterskott!
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg