Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN

Kärleken
den växer fram

sällan
man hittar den
i full blom

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-22 15:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, kärleken måste alltid underhållas...bra skrivet...
2018-06-23

    ej medlem längre
Jag skickade ett hjärta. Och det blev två frågor frågetecken.
2018-06-22

  Quasimodo
En stor gåva att få uppleva detta!
2018-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP