Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarfiasko

Ett glas blev snabbt två
Ett löfte blev fort brutet
Du är besviken




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 449 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-22 15:11



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
kort o koncist - lite för mycket av "det goda" - snabbt förväntan byts mot besvikelse
2018-06-22

    ej medlem längre
Faran med för många glas.. brutna löften.. så snabbt förhoppningar kan övergå i sin motsats.. Bra fångat!!
2018-06-22

  Quasimodo
För mycket dryck och för lite närvaro
2018-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream