Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomdrottningen

Jag har gjort en klänning av violer.
Byggt en krans av röda rosor.
Tvättat min kropp med lavendel.
Nu sitter jag på en tron av pelargon.

Du sitter vid ängen och plockar blåklockor.
Du sneglar åt mitt håll
Jag ser att du rodnar ibland.
Rosenröda kinder skiner upp så lätt.





Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 804 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-06-22 15:20



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
rar och underbar!
2018-06-23

    ej medlem längre
Riktigt, riktigt lyriskt och klassiskt vacker. En höjdare!
2018-06-22

  Stay Golden
Så ungdomlig och kär
2018-06-22

  HenrysDotter
Så fin,så vacker!
2018-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream