Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation ... - Publicerad tidigare här i maj 2012 men inte mindre aktuell ...


Tro det eller ej ...

... men även jag
behöver bli
störd
berörd
förförd
och känna
närhet
doften av
ditt hår
din hud
och få flirta
med dina tår
och mycket mer
än så därtill

Det krävs ej
så mycket energi
för att jag åter
ska kunna bli
någon som
älskar och tycker om
och vill

Allt jag behöver
är att få bli berörd
av dig som är ämnad för mig
Ty då tänder det till
och startar upp mitt
inre kraftverk
vilket när det väl är igång
skapar energi 
nog för att vi ska kunna
oss båda tillsammans unna
att få bli det vi

som vi skulle kunna bli
för all framtid

Men i väntan på dig
ställer jag mitt fönster på glänt
och under natten
låter jag ett ljus vara tänt
för inte känna mig så ensam
i väntan på den vind
som kommer att smeka min kind
med kyssen du sänt

för att låta mig få veta
att jag kan sluta leta
då jag äntligen kan
förvänta mig
att du är på väg
för att stanna
och förbli med mig

Men framför allt
för att berätta 
att du är den jag väntat på

Den dig som är ämnad för mig
som jag kommer att älska så ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-22 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP