Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJU BLOMMOR

Sju blommor
jag lägger under min kudde
förgätmigej,humleblomster
prästkrage,midsommarblomster
klöver, viol och smörblomma
Jag väntar i drömmen
på den som ska komma

Kommer han med kyssar 
och smek
lovar att vara trogen
eller smyger han
med någon annan
när vi är på dans
på logen

Kanske är det någon 
jag mött förut
någon där kärleken tog slut

Med åren vi mognat
och blivit en annan
de kan kanske kärleken
besanna

Nää
sätter nog blommorna 
i en vas
vill inte uppleva
att mina drömmar
går i krasch

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-22 16:48



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det där med drömprinsen är komplicerat. Minns att jag lade blommor under huvudkudden när jag var ung. Drömde aldrig om min man. :o)
2018-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Blommorna är så vackra, både ute i naturen och om man sätter dem i en vas...ljuvlig bild...
2018-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Vidskepelse tar jag avstånd från.
Jag lägger nycklar på bordet så fort jag får tillfälle. Jag går även under stegar och vägrar att spotta tre ggr då en svart katt korsar vägen.
2018-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP