Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
perspektiv


vem bryr sig om sju jävla blommor

sju sorters piller

sju sorters telefonnummer

sju sorters könssjukdomar

sju sorters tungor

himlen och jag glittrar i takt
skriver
hans namn på mitt lår
tar tag i en lyktstolpe
leker ballerina eller strippa minns inte
låtsas tills jag inte låtsas längre

vi äter jordgubbar potatis tårta dricker skumpa pratar väder alla skitnödiga sommarställen som dom vuxna älskar så mycket åh ja vi ska ju dit nu i juli åh vad det ska bli så härligt koppla av och så ja plocka lite i mina rabatter mannen ska måla huset lite ja han tycker ju det är så rogivande och

på andra sidan stan finns trasiga barn morsor med sprutor fritidsgårdsknark tjejkroppar och vapen i fel händer som skiter i sju jävla blommor

skål då anna-karin








Fri vers av glitterflicka
Läst 421 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2018-06-22 18:11



Bookmark and Share


  Hopplös själ
"På andra sidan stan"
Är väl just det som gör att man inte ser.
Eller snarare inte vill se.

Andra sidan älven.
Andra sidan sundet.
Andra sidan havet.
Andra sidan världen.

Aldrig här där resurserna finns.
Vi lever väl alla förvisso i någon sorts bubbla.
För ibland är det också mitt ibland oss.
Fast det blundar många ändå för om man inte får glasklara bevis.

Människor lever i fantasivärldar.
2018-07-18

  Fulbergarn
Ett brutalt perspektiv
2018-06-22

  SatansSon VIP
minner om molly blooms slutmonolog.
2018-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Sju blommor-konceptet är trams. Vidskepelse.
2018-06-22
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka