Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompisträff

Idag
skall jag umgås med mig själv en stund
Prata med mig och fråga hur jag mår
Försöka tänka lite klokt som jag kan berätta för mig
Kanske ger jag mig ett och annat levnadsråd
En uppmuntrande klapp på ryggen skall jag
försöka ge mig om jag kan
Man är ju lite stel i kroppen numera
Jag plockar en blomma till mig
att sätta på kavajslaget
Jag sjunger nog en liten dryckesvisa för mig
Tyst så att inte någon tror att vi är påstrukna
Sen går jag ifrån mig
för att umgås med familj och vänner

Det är ju midsommar




Fri vers av Lennart Arvidsson
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-22 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson