Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Låt oss drömma
En vacker solig strand
Våra sår förglömma
Sträcka ut en givmild hand

Låt kärlekens strålar smälta vårt hat
Vår inre skönhet fylla tomma fat
Spränga murarna som skiljer oss åt
Sjunga med till en och annan låt

Låt våra sinnen i alla färger spraka
Till våra glädjen till slut hitta tillbaka
Förlåta oss själva för misstag vi begått
Vara tacksamma för alla gåvor vi fått

De största är de stunderna vi delar
I vilka vi varandras själar helar
Med ett leende, beröring eller insikt
Låt våra hjärtan släppa all onödig vikt

Befriade från trånga världars tunga galler
Kan vi lyfta medan våra tunga bojor faller
Och vi flyger på vingar av renaste ljus
Låt oss smekas av ödets ständiga sus




Bunden vers (Rim) av Bakom ridån
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-23 05:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfullt och vackert. Det behövde jag idag. Tack.
2018-06-23

  Stay Golden
Niceone ^^
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån