Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren bjuder upp till dans

Sommaren bjuder på dans.
på glada minnen.
På sena och vackra kvällar.
På ljuvliga känslor som värmer upp.

Ibland kan allt bli för mycket.
Människor springer iväg
du har ingen chans att hinna ikapp.
Du sitter ensam med en öl vid ett bord.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-23 08:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, dessa högtider är ofta smärtsamma för de ensamma eller de som av andra skäl har svårt att "ta för sig." Du fångar det väl, igen..
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream