Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKA 23.06.18

åkergrodorna
sjunger längtande sånger
asfaltsfärgade

genförändrade mönster
urbaniseringens krav

© Bosse 23 juni 2018.





Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-23 09:10



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Anpassning till rådande omständigheter?
Grodlår smakar fortfarande skitgott
För vissa gourme'er
Streetsmart skrivet!
:}

2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten