Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens förändringar

Tiden är min trygghet .
Spring inte ifrån mig.
Jag vill veta att du stannar kvar
men jag vet att du aldrig gör det .

Åren gör mig förändrad
till något jag inte tycker om.
Något jag inte trivs med
någon som jag vill gömma.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-23 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream